Zvezda u hendikepu zbog Čovića, kreće potraga za pojačanjem?

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u hendikepu zbog Čovića, kreće potraga za pojačanjem?

Strateg "crveno-belih" istakao ozbiljan kadrovski problem svoje ekipe.

Crvena zvezda je na prethodne dve utakmice morala da igra bez Filipa Čovića.

Trener Andrija Gavrilović istakao je da to bio veliki problem za njegovu ekipu.

"Povreda Čovića nas je ostavila malo nepokrivenim na poziciji organizatora igre protiv Reala i Igokee. Tada smo koristili Nemanju Nenadića koji sa nama trenira od početka, i igra na toj poziciji. Međutim, on nije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << baš u ritmu jer je propustio mnogo utakmica. Nije bio ni među 12", prenosi njegovu izjavu Sportski žurnal.





"To je jedno od rešenja koje imamo. Drugo je da prekomandujemo nekoga sa druge pozicije da pomogne Lorencu Braunu, to mogu i Davidovac i Čarls Dženkins. Davidovac je uostalom to radio u plej-ofu prošle sezone, i to su neka rešenja koja mogu da pomognu", smatra on.

Strateg "crveno-belih" se dotakao i potencijalnih pojačanja.





"O politici dovođenja igrača ne mogu da pričam, nisam za to odgovoran", kazao je Gavrilović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.