Izvor: RTS, 29.Apr.2021, 07:42

Zvezda u duelu sa Vojvodinom za overu titule, Partizan gost Proletera

Danas se igraju preostale utakmice 34. kola Superlige Srbije koje će zatvoriti derbi vrha tabele u kome je Crvena zvezda domaćin Vojvodini, a neposredno pre toga Partizan će gostovati u Novom Sadu u duelu sa Proleterom.
Crveno-beli imaju prvu šansu da pobedom u večerašnjem meču sa Novosađanima i praktično obezbede osvajanje četvrte uzastopne šampionske titule >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i ubeđeni su da će to i uspeti.

Na drugoj strani u timu Vojvodine očekuju da će to biti veliki pritisak za domaćine i da će oni rasterećeni bilo kakvim pritiskom uspeti da iznenade domaćine.
Neposredno pre ovog meča koji zatvara kolo, fudbaleri Partizana gostovaće u Novom Sadu i odmeriti snage na utakmici sa Proletereom.
U prvim današnjim mećevima Rad će gostovati Metalcu u Gornjem Milanovcu, TSC će dočekati Napredak, a Radnički iz Niša ugostiće Inđiju u meču od izuzetnog značaja u borbi za opstanak.
U sredu su odigrana prva tri meča, fudbaleri Čukarički savladali su na svom terenu Mladost sa 4:1 i preuzeli treće mesto na tabeli Linglong Superlige, Zlatibor kao gost bio bolji od Bačke 1:0, a Voždovac slavio u Novom Pazaru sa 2:0.
Suterliga 34. kolo:
Sreda: Čukarički - Mladost 4:1, Bačka - Zlatibor 0:1, Novi Pazar - Voždovac 0:2.
Četvrtak: Mačva - Radnik, Metalac - Rad, Radnički Niš - Inđija, Spartak - Javor, TSC - Napredak (14.45), Proleter - Partizan (16.55), Crvena zvezda - Vojvodina (18.55).
Tabela: Crvena zvezda 95 bodova, Partizan 83, Čukarički 68, Vojvodina 66, TSC 49, Radnik 49, Mladost 48, Spartak 47, Metalac 45, Voždovac 44, Proleter 43, Rad 42, Javor 41, Napredak 41, Radnički 40, Novi Pazar, 39, Inđija 34, Zlatibor 25, Mačva 21, Bačka 16.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.