Zvezda u Salcburgu gleda ka LŠ: Šesta sreća?

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Salcburgu gleda ka LŠ: Šesta sreća?

Fudbaleri Crvene zvezde u Salcburgu igraju najvažniji meč u protekloj deceniji, za ulazak u Ligu šampiona. Duel Crveno-belih i austrijskog prvaka počinje u 21.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Crveno-beli su pet puta bili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred vratima Lige šampiona, osnovane 1992. godine u novom formatu, i sada po šesti put imaju veliku šansu da ispišu klupsku istoriju i nađu se u samom evropskom kremu ukoliko eliminišu austrijskog prvaka, koji takođe nikada nije bio u elitnom takmičenju.

Razlog za optimizam postoji i zbog remija bez golova u Beogradu, pa čak ga ne kvari ni povreda prvog napadača Nikole Stojiljkovića.
"Igramo drugo poluvreme utakmice, rekao sam da je prva bila neobična bez publike... Igrači imaju samopouzdanja i veruju u sebe, nikoga se ne plaše jer igraju za jedan od najboljih klubova Evrope. Izaći ćemo na teren i dati sve od sebe", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Salcburgu.
Velike prilike svesni su i bekovi Crvene zvezde Milan Rodić i Filip Stojković.
"Veoma važna utakmica je pred nama, nema potrebe da pričamo o tome koliki je ulog. Generacije zvezdaša sanjaju naš tim u Ligi šampiona, došli smo na korak od ostvarenja sna i ne planiramo tu da se zaustavimo", kaže Rodić, a nadovezuje se Stojković.
"Salcburg ima nedostatke, nadamo se da ćemo ih iskoristiti. Daće bog da prođemo u Ligu šampiona. Bilo je dobro i prošle sezone u Ligi Evrope, a nadam se da će biti još bolje posle ove utakmice", zaključio je Stojković.
Mocartov grad poprište je velike fudbalske bitke, gde se očekuje dolazak oko 10.000 Zvezdinih navijača širom Evrope, što znači da će se ekipa Vladana Milojevića osećati kao na domaćem terenu.
Revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona Salcburg – Crvena zvezda igra se večeras od 21 sat na Red bul areni, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u Salcburgu gleda ka LŠ: Šesta sreća?

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2018

SALCBURG - Fudbaleri Crvene zvezde večeras u Salcburgu igraju najvažniji meč u protekloj deceniji, za ulazak u Ligu šampiona. Crveno-beli su pet puta bili pred vratima Lige šampiona, osnovane 1992. godine u novom formatu, i sada po šesti imaju veliku šansu da ispišu klupsku istoriju i nađu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.