Zvezda u Lučanima nastavlja takmičenje u Superligi

Izvor: RTS, 06.Mar.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Lučanima nastavlja takmičenje u Superligi

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Lučanima u utakmici 25. kola Superlige Srbije.
16.15 - GOOOL! Zvezda vodi u Lučanima! Odgovornost je kod gostiju preuzeo El Fardu Ben, sigurno pogodio donji desni ugao za vođstvo gostiju od 15. minuta.
16.14 - Penal za Zvezdu! U kaznenom prostoru oboren je Filip Stojković, startovao je Radivojević i sudija nije imao dilemu.
16.12 - Rosić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sprečava vođstvo Zvezde! Ponovo je odlično prošao Marin kroz sredinu i asistirao Boaćiju, napadač iz Gane je imao "jedan na jedan", ponovo je uspešniji bio golman Rosić.
16.10 - Od početka susreta crveno-beli su krenuli ofanzivno i "pleli mrežu" ispred gola Rosića, a u devetom minutu imali novu priliku. Sa levog boka lepo je na drugu stativu centrirao Marin, Milan Pavkov je iz gotovo nemoguće situacije uhvatio volej, ali ga je golman sprečio da postigne pogodak.
16.01 - Gosti iz Beograda imali su šansu već u prvom napadu, kada je Ričmond Boaći pobegao odbrani Mladosti i našao se ispred golmana. Šutirao je u bliži ugao, ali je bio neprecizan.
16.01 - Počela je utakmica u Lučanima!
15.45 - Sastavi ekipa
Mladost: Rosić - Pešić, Sinđić, Andrić, Leković - Pejović, Tumbasević, Pavlović, Bojić - Radivojević, Bojović
Crvena zvezda: Popović - Stojković, Milunović, Babić, Gajić - Jovančić - Ben, Marin, Ivanić - Boaći, Pavkov
15.30 - Gostujući trener Vladan Milojević napravio je izmene u odnosu na "večiti derbi" odigran za vikend. Umesto Borjana na golu je Popović, a u napadu će igrati Boaći i Pavkov. 

Šampion i lider na tabeli Crvena zvezda ide na nezgodno gostovanje u Lučane ekipi Mladosti, jednom od pretendenata za visok plasman u plej-ofu.
Crveno-beli dobili su osam od poslednjih devet susreta sa Mladosti, ali ovoga puta igraju nakon iscrpljujućeg derbija, pa treba očekivati zanimljivu utakmicu.
U istom terminu na programu je nekoliko mečeva srpskog šampionata, dok se od 18 časova igra derbi između Partizana i niškog Radničkog.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLADAN MILOJEVIĆ UŠAO U ISTORIJU: Crvena zvezda protutnjala i Lučanima! Šampion izjednačio rekord po nepobedivosti (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Mar.2019

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su kao gosti Mladost iz Lučana 3:1 (2:0) u 25. kolu Superlige Srbije.

Nastavak na Kurir...

UŽIVO: Mladost-Crvena zvezda 0:2

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2019

Crveno-beli gostuju u Lučanima u okviru 25. kola Superlige Posle remija u derbiju Crvena zvezda gostuje u Lučanima. Izabranici Vladana Milojevića će u 25. kolu Superlige pokušati da zadrže niz bez izgubljenog meča.- Imamo jedno od najtežih gostovanja do plej-ofa. Nije nam...

Nastavak na Večernje novosti...

Majstorija Marina, Zvezda se vratila na pobednički kolosek

Izvor: RTS, 06.Mar.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost u Lučanima rezultatom 3:1 i tako se vratili na pobednički kolosek posle remija u "večitom derbiju". Crveno-beli su odigrali rutinski na veoma teškom gostovanju i posle 25 utakmica ne znaju za poraz u domaćem šampionatu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.