Zvezda u Kneževini traži prvu pobedu na strani (19.45)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Kneževini traži prvu pobedu na strani (19.45)

Košarkaši Crvene zvezde mt:s pokušaće da se domognu druge pobede u Evrokupu na gostovanju ekipi Monaka.

Vicešampion Francuske ugostiće večeras aktuelnog šampiona Srbije u okviru drugog kola Grupe A košarkaškog Evrokupa.

Monako je baš kao i Crvena zvezda mt:s startovao pobedom u Evrokupu, tako da će nakon večerašnjeg susreta na stadionu "Luj II" jedan od timova imati polovičan učinak.

U prvom kolu Monako je kao gost savladao Brešu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (80:68), dok je tim Milana Tomića slavio protiv Ulma (88:73) na domaćem terenu.

Zanimljiv je podatak da će večerašnja utakmica biti prva koja će se u okviru Evrokupa igrati na stadionu "Luj II" u Monaku.

Recimo i to da za francuski sastav koji sa klupe predvodi Sašo Filipovski igraju i neka dobro poznata lica poput Elmedina Kikanovića i Dereka Rajana Nidama.

Utakmica će početi u 19 časova i 45 minuta uz direktan prenos na televiziji Sportklub.

#GameDAY

🏀 @ASMonaco_Basket 🆚 BC Crvena zvezda mts

🕗 19:45

📺 @sportklub #7DAYSEuroCup #WeAreTheTeam #kkcz pic.twitter.com/0sEil4rY4P

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) October 10, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa ili bez Lerija Brauna, Torino je prejak za Mornar

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2018

Sva je prilika da će Barani morati da sačekaju neku drugu prliku za prvu pobedu u sezoni. Torino je, sa ili bez Lerija Brauna, verovatno prevelik zalogaj, pa je u svojoj Palaveli apsolutni favorit u okviru drugog kola grupe D Evrokupa. Glavna vest pred večerašnji susret je privremeno napuštanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Borac protiv Heliosa ide na prvu pobedu u ABA 2 ligi

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2018

U okviru trećeg kola ABA 2 lige čačanski Borac će ugostiti ekipu Helios Sans na utakmici koja počinje večeras u 19 časova. Utakmica u regionalnom takmičenju dolazi nakon sjajne partije i ništa manje ubedljive pobede Čačana u KLS – u  nad Slobodom u Užicu. Ovim trijumfom Borac je prekinuo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.