Zvezda tukla i Bursu, odlični Dangubić i Bjelica, Lesoru izmakao dabl-dabl, Radičević devet asistencija

Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda tukla i Bursu, odlični Dangubić i Bjelica, Lesoru izmakao dabl-dabl, Radičević devet asistencija

Još jedna u nizu...

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su novu pobedu u pripremnoj utakmici, pošto su bili bolji od turske Burse rezultatom 83:70 (9:17, 24:17, 32:20, 18:16).

Najefikasniji u ekipi crveno-belih bili su Milko Bjelica sa 16, Nemanja Dangubić sa 15 poena, Marias Lesor je uz 13 poena imao i 9 skokova, a plejmejker Nikola Radičević 9 asistencija.

Ekipa Crvene zvezde nešto sporije otvorila je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovu utakmicu, ali je nakon vođstva raspucanih gostiju od 22:9 usledio brz odgovor i serija od 11:0. Na poluvremenu rezultat je bio 33:34, a već na startu drugog dela ekipa srpskog i ABA šampiona pojačala je ritam i na kraju uz dobre role Dangubića, Lesora i Jovanovića (11 poena i 5 skokova) Davidovca, Bjelice i Radanova stigla do lake pobede.

U ovoj utakmici nisu nastupali Dobrić, Janković i Lazarević.

Crvena zvezda: Kešelj , Radičević 7 (9as), Dangubić 15, Davidovac 8, Apić, Radanov 7, Feldin 6, Rakićević, Lesor 13 (9sk), Jovanović 11, Bjelica 16.

U narednoj proveri crveno-beli igraju protiv rumunske Steaue.

(foto: kkcrvenazvezda.rs)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.