Zvezda trenirala za Liverpul, Boaći namestio nišan!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda trenirala za Liverpul, Boaći namestio nišan!

Crvena zvezda je uspela da stigne do nove pobede u prvenstvu Srbije, ukupno 11. u sezoni u 12. kolu.

Danas je na stadionu "Rajko Mitić" pala ekipa Rada koja se sasvim korektno držala u prvih 38 minuta utakmice, ali je na kraju bilo 3:1.

Gledali smo egal meč na startu, bez velikih prilika i na jednoj i na drugoj strani, s tim što je Crvena zvezda očekivano držala loptu u svom posedu.

Rad je prvi put kapitulirao u 39. minutu, tada je Branko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jovičić pronašao u kaznenom prostoru Ričmonda Boaćija, a napadač iz Gane još jednom pokazuje da je veliko pojačanje Crvene zvezde ove sezone, postigao je lep gol za 1:0.

Ovaj gol kao da je probudio Crvenu zvezdu, a totalno obeshrabrio Rad, odmah je usledila nova šansa, Marković je skinuo Boaćiju loptu sa glave, sprečio siguran pogodak, a u 45. minutu novi gol u mreži pomenutog Markovića.

Degenek je sa desne strane centrirao, Gobeljić se dobro ubacio i pogodio za 2:0 što je bio krajnji rezultat prvog dela igre.

U nastavku novi gol za Crvenu zvezdu, ali je on poništen zbog ofsajda, da bi Ričmond Boaći par minuta kasnije, u 57. postigao novi gol, ovoga puta nakon asistencije Slavoljuba Srnića.

Problem za Vladana Milojevića u ovom meču jeste što se povredio Filip Stojković, i dalje je veliko pitanje kakva je povreda u pitanju i da li će biti desni bek spreman za meč u Liverpulu. Udarac tokom meča je dobio i Branko Jovičić koji je nastavio meč, ali je kasnije zamenjen Čaušićem.

Rad je uspeo da do kraja meča postigne počasni pogodak. Učinio je to nekadašnji fudbaler Partizana, Nenad Marinković, zaobišao je golmana Crvene zvezde i bez problema poslao loptu u mrežu za konačnih 3:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oduševljenje napadačkim sposobnostima Degeneka i Gobelje, a ko je u januaru zaslužio da "leti"? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018

Crvena zvezda je napravila uspešnu proveru pred Liverpul...Crvena zvezda je uspela da savlada ekipu Rada danas na stadionu "Rajko Mitić", bilo je 3:1, odlična priprema za utakmicu protiv Liverpula koja je na programu u utorak...Da li su navijači aktuelnog šampiona Srbije zadovoljni?..Pa, i ne baš....

Nastavak na Sportske.net...

Gobeljina poruka navijačima pred Liverpul! Šta mogu da očekuju? (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 10:50

Ovaj momak pruža sve zapaženije partije i postaje sve značajniji za igru Zvezde. U poslednje vreme, minutažu koristi i postizanjem lepih golova. Tako je bilo i sinoć....Zvezdin ''univerzalac'' Marko Gobeljić nastavlja da trese mreže ove sezone u Superligi...Sinoć je protiv Rada postigao već...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.