Zvezda stigla u Antaliju, Milojević odmah odveo igrače u teretanu

Izvor: B92, 26.Jan.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda stigla u Antaliju, Milojević odmah odveo igrače u teretanu

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Antaliju i smestili su se u hotel "Regnum" nešto pre 16 časova, odnosno malo pre 18 sati po lokalnom vremenu.

Šampioni Srbije su mirnim letovima preko Istanbula došli na odredište druge faze zimskih priprema i prema planu ostaće u poznatom turskom letovalištu naredne dve nedelje.

U velelepnom hotelu "Regnum" crveno-beli će imati sve što im je potrebno da, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle rada na Kipru, zamisli stručnog štaba na čelu sa Vladanom Milojevićem sprovedu u delo, kako bi spremni dočekali prolećne izazove u Superligi i Kupu Srbije.

Ljubazni domaćini su sačekali Beograđane po dolasku u hotel koji se sastoji od 43 različita dela.

Više nego bogat sadržaj čine, naravno, fudbalski kompleks, kao i golf tereni sa 18 rupa, tereni za košarku, tenis, odbojku na pesku, mali fudbal... Tu je i vodeni svet koji se prostire na čak 7.000 kvadratnih metara.

Zanimljivo je i da se u hotelu nalazi Konzulat Republike Srbije, na čijem je čelu počasni konzul Fikret Ozturk, inače i vlasnik ovog zdanja.

Raznovrsnost prilično oplemenjuje prostor u kome će fudbaleri Crvene zvezde boraviti u predstojećem periodu, a pored treninga, naše igrače čeka i pet kontrolnih utakmica.

Prva je već u ponedeljak, 28. januara, od 17 časova protiv nemačkog niželigaša Nordhauzena.

Do tada, izabranici Vladana Milojevića već su odradili jedan trening.

Nakon što su se smestili u hotel, radili su u teretani podeljeni u dve grupe pod kontrolom Ivana Vučetića, kondicionog trenera, a na polučasovnom programu su bile vežbe razgibavanja lakšeg intenziteta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.