Zvezda spremila 82 specijalna mesta na Marakani

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda spremila 82 specijalna mesta na "Marakani"

Aktuelni šampion Srbije pokazao je ovim potezom društvenu odgovornost i nameru da ide u korak sa evropskim standardima.

Fudbalski klub Crvena zvezda završio je radove na delu ispod istočne tribine stadiona "Rajko Mitić" gde su napravljena 82 specijalna mesta za pristalice crveno-belih.

Radi se o mestima sa kojih će osobe sa težim oblicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << invalidideta moći uživo da prate i bodre voljeni klub.

Ulaz za ove navijače obezbeđen je na kapiji 19, a Crvena zvezda je pripremila i deset mesta za vozila koja će ih doziti na stadion.

Detalji kako se dolazi do mesta na stadionu rezervisanih za osobe sa težim oblicima invaliditeta mogu se naći na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda ili klikom ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.