Zvezda spremala spektakularni transfer koji NIKO nije očekivao?!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda spremala spektakularni transfer koji NIKO nije očekivao?!

Kako bi tek taj transfer odjeknuo! Ali...

Ako u narednih nekoliko sati ne bude nekih senzacionalnih obrta, može se reći da je Crvena zvezda završila i sa kupovinom i sa prodajama ovoga leta, što je pre par dana već otkrio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Ali, nešto ranije, na Marakani su razmatrali jednu zaista iznenađujuću opciju.

Naime, kako prenosi ''Kurir'', crveno-beli su uoči utakmice protiv Krasnodara navodno pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da angažuju zlatnog srpskog ''Orlića'' Nemanju Maksimovića, koji se ovog leta iz Astane preselio u špansku Valensiju!?

Procenjujući, valjda, da Maksimović u prvoj sezoni u Valensiji ne bi imao pravu šansu, crveno-beli su pokušali da ga dovedu na pozajmicu u Zvezdu, a pomenuti izvor navodi da je sportski direktor Mitar Mrkela uspostavio kontakt sa Maksimovićem i da je ta priča trajala nekoliko dana.

Ali, ipak nije bilo realno da se ona i realizuje.

To je u izjavi za ''Kurir'' i naglasio Nemanja Maksimović.





''Crvena zvezda je veliki klub! Moj klub u kom sam odrastao! Napravili su veliki uspeh plasmanom u Ligu Evrope i na tome im čestitam. Ali tek sam stigao u Valensiju i ovog leta sigurno neću ići bilo gde odavde'', poručio je Maksimović.

Od dolaska u Valensiju, Maksimović je ovog leta odigrao poluvreme protiv Sportinga u prijateljskoj utakmici, a u Primeri je debitovao protiv Las Palmasa, kada je u 89. minutu zamenio Solera.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.