Zvezda slavi rođendan, na meč sa Zemunom za 100 dinara

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda slavi rođendan, na meč sa Zemunom za 100 dinara

Duel 26. kola Superlige Srbije Crvene zvezde protiv Zemuna ujedno će predstavljati i proslavu 74. rođendana crveno-belih.

To će, ujedno, biti i povod za humanitarnu akciju crveno-belih.

Fudbalska "žurka" u Ljutice Bogdana zakazana je za subotu od 18 časova, a ulaznice za meč sa gradskim rivalom će se prodavati po ceni od 100 dinara za svaku tribinu.

Novac prikupljen od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe, karte će se prodavati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u petak i na dan utakmice, a vreme rada blagajni Marakane i tačan dan početka prodaje na internetu biće naknadno obljavljeni.

Zvezda apeluje na sve zvezdaše da na vreme obezbede ulaznicu za crveno-belu rođendansku proslavu i poziva ih da budu vetar u leđa četi Vladana Milojevića na novom koraku do odbrane državnog trona.

Podsetimo, fudbaleri Zvezde pre duela sa Zemunom na svom terenu, gostuju Mladosti u Lučanima, u sredu od 16 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.