Zvezda se pohvalila - Niko kao Marko Marin! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se pohvalila - Niko kao Marko Marin! (foto)

Kapiten Crvene zvezde je u jednom vrlo važnom segmentu najbolji u Ligi šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu u drugom kolu grupne faze Lige šampiona, kako su na stadionu "Rajko Mitić" savladali grčki Olimpijakos sa 3:1.

Jedan od najboljih pojedinaca u duelu sa bratskim klubom iz Pireja bio je, očekivano, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marko Marin.

Fudbaler koji je upravo iz Olimpijakosa stigao u redove Crvene zvezde je zabeležio dve asistencije iz kornera, nakon kojih su Milunović i Boaći doneli trijumf srpskom šampionu.

Kada se u ozbir uzmu i kvalifikacije, Marko Marin je najbolji asistent u Ligi šampiona.

On je sa šest upisanih asistencija ispred Matjea Valbuene, fudbaler Olimpijakosa, koji nije nastupio u Beogradu, sakupio je jednu manje.

Marin je najbolji i po još jednom parametru, naime, kapiten Zvezde ima devet uspešnih centaršuteva i sa tim učinkom je takođe najbolji u Ligi šampiona.

Iza njega su Vilijan iz Čelsija sa sedam, Toni Kros iz Reala i Rud Vormer iz Briža sa po šest, dok je pet uspešnih centaršuteva ostvario Cimikas iz Olimpijakosa.

Zvezda je zaključno sa kvalifikacijama postigla 13 golova u elitnom takmičenju, Marin je zaslužan za skoro polovinu pogodaka srpskog šampiona.

Kapiten za ponos!😎

🔴⚪️#fkczhttps://t.co/raJ3COR5re

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 4, 2019
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.