Zvezda se izvinila Teodosiću zbog bahatog navijača

Izvor: Press, 20.Apr.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se izvinila Teodosiću zbog bahatog navijača

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da se predsednik Nebojša Čović, u ime kluba, odmah posle utakmice protiv moskovskog CSKA, izvinio Milošu Teodosiću zbog neodgovornog poteza jednog "navijača" koji ga je pogodio plastičnom čašom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
foto: tanjug.rs
Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da se predsednik Nebojša Čović, u ime kluba, odmah posle utakmice protiv moskovskog CSKA, izvinio Milošu Teodosiću zbog neodgovornog poteza jednog "navijača" koji ga je pogodio plastičnom čašom.
"Crvena zvezda najoštrije osuđuje nerazuman i neodgovoran potez jednog pojedinca, koji je bacio senku na spektakl u KOMBANK areni i pogodio plastičnom čašom sa vodom reprezentativca Srbije velikog simpatizera Crvene zvezde Miloša Teodosića. Tokom cele sezone ukazujemo na veliki problem neodgovornih pojedinaca "navijača” koji su ubacivanjem raznih predmeta u teren koštali klub više desetina hiljada evra i uslovnom suspenzijom parketa u Beogradu", navodi se na Zvezdinom sajtu.
Direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović u izjavi za sajt istakao je da mu je žao što je senku na izvanrednu sezonu u Evroligi bacio neko ko ne želi dobro klubu.
"Već smo platili ogromne kazne Evroligi, a platićemo još, jer je delegat tog takmičenja, u svoju beležnicu upisao tri bačena upaljača na parket, što automatski znači i novu kaznu. Posebno mi je žao što je jedan Miloš Teodosić doživeo ovakvu neprijatnost, ali mi je drago da se izdigao iznad neprijatne situacije i prihvatio izvinjenje našeg kluba, čiji je deklarisani navijač", rekao je Ristović.
CSKA je u trećem meču četvrtfinala Evrolige savladao Crvenu zvezdu 78:71 i plasirao se na Fajnal-for.
 
Pogledaj vesti o: Košarka,   Moskva

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.