Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa pola gasa održala čas Krki, sledi “vruće” gostovanje Galati!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Krku u 5. kolu ABA lige sa 67:56, pred gostovanje Galatasaraju u 2. kolu Evrolige u Istanbulu.

Krka - Crvena zvezda 56:67 (17:19, 15:23, 11:11, 13:14)

Hala: Leona Štuklja Gledalaca: 1.000 Sudije: Radović, Boltauzer, Koljenšić

Krka: Rebec 3, Kari 6, Kastrati 5, Rojc, Skedelj, Dimec 6, Čebular 12, Ritlop, Šiška, Polutak, Eliot, Luković 24
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Crvena zvezda: Rebić 1, Dangubić 2, Mitrović 4, Lazić 10, Simanić, Dobrić, Simonović 5, Dženkins 4, Gudurić 11, Jović 14, Kuzmić 8, Bjelica 8

Zvezda je loše počela utakmicu, kao da je i dalje mislima bila u duelu sa Darušafakom, što je Krka iskoristila za startno vožstvo od 11:4. Za buđenje se pobrinuo Stefan Jović, dirigovao je igrom i poenima i asistencijama, a pridružili su se još Simonović i Dženkins, što je donelo preokret.

Sve posle toga vodilo je ka Zvezdinom održavanju prednosti na deset poena, pošto je samo Marko Luković dostojno parirao srpskom predstavniku u Evroligi. Na poluvreme se i otišlo sa +10, pri 42:32, a jedan kraći trzaj brzo je ugasio Branko Lazić. Defanzivni specijalista je hladnokrvno ubacio trojku za +12, posle čega se ušlo u novu fazu rutine do sigurne pobede nad Slovencima.

Najviše je odskočio Jović sa 14 poena i sedam asistencija, 10 poena je ubacio Lazić, 11 Gudurić, Luković je na drugoj strani imao 24. Crveno-bele sada čeka gostovanje Galatasaraju u petak od 19 časova, u drugom kolu Evrolige. U prvom kolu, ekipa Ergina Atamana je takođe poražena, od CSKA na svom parketu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda igra dok je Jović na terenu! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2016

Košarkaši nalaze se na sigurnom putu ka petoj uzastopnoj pobedi u ABA ligi, a posle prvog poluvremena utakmice u Novom Mestu navijači govore samo o jednom momku...Poraz koji su košarkaši Crvene zvezde mts doživeli na startu takmičenja u Evroligi izgleda nije ostavio većeg traga na samopouzdanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.