Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pušta sezonske ulaznice u prodaju: Cene od 8.000 do 120.000 dinara

Košarkaški klub Crvena zvezda od ponedeljka otvara prodaju sezonskih ulaznica za narednu sezonu, a iz kluba sa Malog Kalemegdana stigla je jasna poruka da je urađeno sve kako bi se navijačima olakšala kupovina karata tokom narednih mesec dana.  "Najvažnija olakšica osim vrlo povoljne cene je i popust od 1.000 dinara, koji će za razliku od pretho...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

UZ DELIJE SVE JE DOSTIŽNO: Navijači požurite, Zvezda je pustila u prodaju sezonske ulaznice! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018

Nova godina, novi trofeji...KK Crvena zvezda mts podseća sve zainteresovane, da u ponedeljak 03. septembra 2018. godine, počinje prodaju sezonskih ulaznica za novu sezonu, koja startuje 28. septembra utakmicom ABA lige u Beogradu (Cibona).

..I ove godine klub se potrudio na sve moguće načine,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.