Zvezda protiv Mege – za titulu prvaka Srbije

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 08:39

Zvezda protiv Mege – za titulu prvaka Srbije

Košarkaši Crvene zvezde i Mege sastaće se od 20.30 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" u majstorici za titulu šampiona Srbije.

Posle prva dva meča finala rezultat u seriji je 1:1.

"Izuzetno loša prva četvrtina uticala je na dalji tok utakmice u petak. Mega je pokazala kvalitet i talenat i u tom meču, sa druge strane, apsolutno sam svestan potrošnje kod naših igrača i još svesniji problematike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju izazivaju brojne povrede", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić za klupski sajt.

"Želimo trofej i moramo pronaći energiju za još jedan meč u ovoj sezoni! Svaki glas sa tribina, bez obzira koliko ljudi bude bilo u hali, biće nam motiv više da prevaziđemo ogromne probleme. U ovom trenutku ne znamo ko će biti spreman za utakmicu". kazao je Radonjić.

Trener Mege Vlada Jovanović istakao je da su oba tima prikazala dva različita lica u prve dve utakmice.

"Bliža pobedi će normalno biti ona ekipa koja u trećem susretu bude bliže onoj utakmici u kojoj je igrala dobro, Zvezda u prvoj i mi u drugoj. Ono što je Zvezda dobro radila u prvoj, mi smo radili dobro u drugoj utakmici, tu pre svega mislim na skok u napadu", izjavio je Jovanović.

"Mislim da će treća utakmica biti odlučena u tim radnim segmentima, odbrana, kontrola skoka, kontakt i kontrola trčanja protivničke ekipe. Ja se nadam da ćemo da budemo fokusirani jer će utakmica posle duge i naporne sezone, po svim aspektima biti jako zahtevna, kako fizički, tako i psihički", rekao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.