Izvor: RTS, 23.Maj.2022, 09:28

Zvezda protiv Cedevite Olimpije igra za novo finale ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Cedevite Olimpije odlučujuću utakmicu za plasman u finale ABA lige. Crveno-beli dočekuju rivala od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić", a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Zvezda je povela u polufinalnoj seriji u Beogradu, ali je Cedevita Olimpija u "Stožicama" uspela da preživi dramu i produžetak, i izjednači na 1-1 u pobedama.

Odluka pada u "majstorici", koju izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dejana Radonjića dočekuju spremno i raspoloženo.
"Čitave sezone borili smo se za prvo mesto, imali smo samo dva poraza u regularnom delu sezone i borili se za to da u odlučujućim mečevima možemo da branimo prednost domaćeg terena, time i mogućnosti da dođemo do rezultata koji svi želimo", izjavio je Radonjić za klupski sajt.
Pobednik ovog susreta za šampionski prsten boriće se sa Partizanom koji je, takođe u tri utakmice, eliminisao podgoričku Budućnost.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Apel navijačima sa svih adresa

Izvor: Danas, 23.Maj.2022

Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras (19.00) u dvorani „Aleksandar Nikolić“ protiv Cedevita Olimpije meč za plasman u finale plej-ofa ABA lige. U prvom meču serije, koji je odigran u Beogradu, trijumfovali su crveno-beli (93:82), dok su Ljubljančani izborili majstoricu u svojoj dvorani u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.