Zvezda promovisala dres - Šta kažete na drugu garnituru? (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda promovisala dres - Šta kažete na "drugu" garnituru? (foto)

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Davor Ristović otkrio je širem auditorijumu kako izgledaju dresovi za novu sezonu.

Crvena zvezda mt:s upriličila je svečanost na Malom Kalemegdanu na kojoj je večeras promovisan novi dres za sezonu 2017/2018.

Svima je već poznato da su crveno-beli promenili tehničkog partnera i da će ih u novoj sezoni ublačiti planetarni brend "Nike". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Niko nije sumnjao u to da će dresovi za novu sezonu izgledati fantastično što je tokom večeri na svom "Tviteru" potvrdio i direktor Davor Ristović.

U prilogu je fotografija koju je Ristović postavio na pomenutu društvenu mrežu, pogledajte kako izgledaju novi dresovi Crvene zvezde mt:s.

Druga garnitura je, priznaćete, posebno interesantna.

Hello beautiful 🔴⚪️🔴⚪️ @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/l74NsLLEJH

— vuk nikša (@davorristovic) September 19, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI DRES: Svetska promocija na Kalemegdanu, zavirite kako je bilo unutar tvrđave (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2017

Košarkaški klub Crvena zvezda danas je promovisao novi dres, a prisustvo spektakularnoj promociji imali su samo navijači sa sezonskim ulaznicama.. . Ne u stilu evroligaša, ovo na Malom Kalemegdanu bilo je u stilu NBA klubova. Crvena zvezda je promovisala nove ‘Nike’ dresove, prvu crveno-belu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.