Zvezda prijavila igrače za Kopenhagen, navijače samo zanima da li je na njemu Tomane?

Izvor: 011vodič.com, 03.Avg.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prijavila igrače za Kopenhagen, navijače samo zanima da li je na njemu Tomane?

Crvena zvezda će već u utorak imati novu prepreku na putu do željene Lige šampiona. U trećem kolu kvalifikacija za najjače klupsko takmičenje u Evropi, crveno-bele očekuje dvomeč sa Kopenhagenom. Samim tim, vreme, je da se pošalje spisak igrača u UEFA. Na njemu ponovo nema Portugalca… Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,05 na pobedu Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << protiv Kopenhagena u prvom meču 3. kola kvalifikacija za LŠ. Tomane neće da se nađe u sastavu crveno-belih protiv Danaca, jer mu je po prognozama doktora neophodno još nedelju do desetak dana da se u poptunosti oporavi. Iako su navijači priželjkivali i verovali da bi Tomane mogao da bude “džoker” Vladana Milojevića, bar za sada, ništa od toga. U odnosu na meč sa Helsinkijem, na spisku, logično, nema Branka Jovičića, koji je zbog povrede ligamenata nedavno operisan u Rimu. Pored izostanka Jovičića, još jedna promena u odnosu na duel sa Fincima je povratak Marka Gobeljića, koji je posle nespotrenog starta nad fudbalerom Suduve, Slavickim, odradio kaznu. Crveno-beli su ostavili mogućnost da na spisak dodaju još neko ime. U klubu veruju da će do krajnjeg roka za prijavu, koji ističe u ponedeljak u ponoć, da stigne još neki novajlija…   More
The post Zvezda prijavila igrače za Kopenhagen, navijače samo zanima da li je na njemu Tomane? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.