Zvezda predstavila Sašu Obradovića

Izvor: RTS, 10.Jun.2020, 11:32

Zvezda predstavila Sašu Obradovića

Košarkaški klub Crvena zvezda zvanično je u sredu predstavio Sašu Obradovića na mestu novog trenera prvog tima. Svestan sam odgovornosti, očekivanja naših navijača i nadam se da ću ih ispuniti, poručio je Obradović na početku svog obraćanja.
Kako je saopšteno na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu ugovor je potpisan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na dve plus jednu sezonu.

"Hvala što ste mi ukazali ovakvu čast, ovakav doček. Ja sam deo ove porodice. Svestan sam odgovornosti, očekivanja naših navijača i nadam se da ću ih ispuniti", rekao je Obradović na početku svog obraćanja pred velikim brojem predstavnika medija.
"Sašu ne treba posebno predstavljati. On je zvezdino dete od glave do pete. Sada su nam se želje i putevi poklopili. Potpisali smo ugovor na dve plus jednu godinu. Cilj je ABA Liga", izjavio je prvi čovek kluba Nebojša Čović.
Bivši kapiten crveno-belih na klupi je nasledio Dragana Šakotu.

Saša Obradović je sa Crvenom zvezdom osvojio dve titule ('93 i '94) i za voljeni klub nastupao u periodu od 1987. do 1994. godine, sa kratkotrajnim "izletom" u Limožu.
On je imao i zapaženu reprezentativnu karijeru i ima ukupno šest osvojenih medalja na evropskim, svetskim i olimpijskim turnirima, od čega četiri zlatne.
Kao trener je osvajao trofeje u Nemačkoj, Ukrajini i Rusiji, a bio je proglašen za trenera godine u Evrokupu 2018.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.