Zvezda porazom u treće kolo, mora bolje protiv Danaca! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda porazom u treće kolo, mora bolje protiv Danaca! (video)

Početak drugog poluvremena bio je zabrinjavajući, ali sve je vrlo brzo došlo na svoje mesto, Zvezda ide dalje!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Oni su u Helsinkiju na Talia 5G Areni poraženi od domaćeg HJK-a sa 2:1 u revanš meču drugog kola kvalifikacija, ali su zahvaljujući pobedi od 2:0 na ''Marakani'' izborili plasman u narednu fazu takmičenja.

Finci su pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da agresivnom igrom od samog početka ''prepadnu'' Zvezdu, ali u tome nisu uspeli. Srpski šampion je bez većih problema izdržao početni pritisak, a u 12. minutu Zvezda stiže i do prve prilike za vođstvo, kada je Rodić dobro centrirao sa leve strane, a Ben udarcem glavom poslao loptu pored gola.

Petnaest minuta kasnije, domaći su pripretili nezgodnim šutem O'Šonesija, kada je Borjan uz dosta problema uspeo da ukroti tu loptu.

Zvezda je do kraja poluvremena imala inicijativu, bilo je još par izglednih napada, ali je nedostajala prava završnica.

I, tek što je počelo drugo poluvreme, šok za crveno-bele. Rodić gubi loptu na tridesetak metara od gola, ona odmah stiže do Dalstroma, koji iskosa sa leve strane koristi slobodan prostor i šalje loptu u Borjanovu mrežu - 1:0.

Dodatni razlog za brigu minut kasnije bila je i povreda na koju se Borjan požalio, ali je posle ukazane pomoći mogao da nastavi meč.

Ipak, samo deset minuta je potrajalo vođstvo Helsinkija, a onda Marko Marin u svom stilu probija odbranu HJK-a, ulazi u kazneni prostor, a onda asistira Jovančiću, koji rutinski završava akciju za 1:1.

Od tog trenutka bilo je praktično jasno da Zvezda ide u treće kolo, mogao je do kraja i Ivanić posle ne baš idealne asistencije Bena da donese novu pobedu crveno-belima, ali umesto toga, u poslednjim trenucima meča, Riski je pobegao Stojkoviću, savladao Borjana i doneo pobedu Helsinkiju, čime je Zvezda pokvarila utisak - 2:1 na kraju za Fince.

Prave borbe tek počinju, i to već od trećeg kola, kada će Zvezda na megdan ekipi Kopenhagena, ukoliko večeras velški TNS ne napravi nekakvo čudo.

Helsinki: Rudakov - Alho, Obilor, O´Šonesi, Rafinja (od 65. Viktor Ruiz) - Para Sinistera, Kairinen - Riski, Dalstrom, Mensa - Tarasov (od 46. Vajriren).

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Babić, Milunović, Rodić - Jovančić, Kanjas (Degenek od 88.) - Ben, Marin, Jevtović (od 74. Ivanić) - Boaći (od 55. Pavkov).

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Ovako NE sme, Zvezda zasluženo kažnjena!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019

Svesni da su golom Jovančića u 56. minutu rešili pitanje plasmana u naredno kolo, fudbaleri Crvene zvezde neodgovorno su igrali na kraju, doživeli poraz od Helsinkija i ostali bez bodova za UEFA koeficijent. Milojević će biti ljut.

Nastavak na Mondo...

VLADAN MILOJEVIĆ POSLE HELSINKIJA: Morali smo bolje, bezveze smo primili gol!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2019

Fudbaleri Zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, bez obzira na poraz u Finskoj od ekipe Helsinkija sa 2:1 (0:0). Zvezda je napravila kapitalac u Beogradu pobedom od 2:0, i tako sebi obezbedila prolaz dalje. 

Nastavak na Kurir...

SVE JE OTKRIO: Milojević OBJASNIO u kakvom je stanju Borjan posle povrede na meču sa Helsinkijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019

Sada je sjajno...Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i pored poraza u revanš meću od Helsinkija 2:1. Čuvar mreže crveno-belih Milan Borjan, doživeo je neugodan udarac na startu drugog poluvremena, a o njegovom stanju oglasio strateg Zvezde, Vladan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

CRVENO-BELI SVESNI DA NISU IGRALI DOBRO U HELSINKIJU: Važno je da smo prošli, protiv Kopenhagena mora bolje (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 31.Jul.2019

Fudbaleri Crvene zvezde svesni su loše igra u Helsinkiju u porazu od 1:2, ali ističu da je najvažnije da su prošli dalje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.