Zvezda poražena u Novom Pazaru, duplo slavlje domaćina

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poražena u Novom Pazaru, duplo slavlje domaćina

Pazarci u plej-ofu!

Rukometaši Novog Pazara savladali su večeras Crvenu zvezdu sa 34:32 (19:12), u utakmici 20. kola Superlige, čime su obezbedili učešće u plej-ofu za prvaka Srbije.

Domaćina je do pobede predvodio najbolji igrač susreta Stefan Šaponjić sa 10 golova, a pratili su ga Armin Kaltak sa sedam, Zlatko Rakić i Savo Slavuljica sa po četiri pogotka, te golman Janko Gemaljević sa 12 odbrana.

Bolji od ostalih u redovima beogradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crveno-belih bili su Ivan Horvat sa osam, Nikola Nikolić i Stefan Petrić sa po šest i Petar Bugarinović sa četiri gola.Meč u dvorani Pendik pratilo je oko 1.000 gledalaca.

Pazar je treći u elitnom domaćem takmičenju sa 26 bodova, a devetoplasirana Crvena zvezda zadržala se na 14 osvojenih bodova.

Novi Pazar u pretposlednjem, 21. kolu gostuje ekipi Metaloplastika, a Crvena zvezda igra protiv Sloge u Požegi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.