Zvezda ponovo kažnjena! I dobila poslednje upozorenje od Evrolige

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ponovo kažnjena! I dobila poslednje upozorenje od Evrolige

Takođe, Zvezda je upozorila javnost i svoje pristalice da svaka nova kazna može dovesti do još teže sankcije, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili čak u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda

Crvena zvezda kažnjena je u utorak od strane disciplinskog sudije Evrolige sa 10.000 evra zbog nekoliko propusta koji su se dogodili tokom i posle utakmice 20. kola Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Panatinaikosom. Kako je navedeno u obrazloženju, Crvena zvezda kažnjena je po dva osnova, takođe i poslednjim upozorenjem za treći prekršaj.

Novčanom kaznom od 3.000 evra, klub je kažnjen zbog paljenja baklji nakon utakmice u kojoj su crveno-beli slavili sa 72:66.

Novčanom kaznom od čak 7.000 evra, Crvena zvezda kažnjena je zbog bacanja upaljača i kovanica u teren tokom poslednje četvrtine, i tajm-auta 70 sekundi pre kraja meča.

Zvezda je takođe dobila i poslednje upozorenje da će drastično biti kažnjena zbog "konstantnog ponavljanja prekršaja" - ulazak publike na teren po završetku utakmice Evrolige.

Crvena zvezda je zato još jednom, na svom zvaničnom sajtu,  apelovala na sve navijače i one koji će se naći na utakmici protiv Anadolu Efesa u dvorani, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja.

Takođe, Zvezda je upozorila javnost i svoje pristalice da svaka nova kazna može dovesti do još teže sankcije, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili čak u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda. 

Crvena zvezda je takođe podsetila da je ove godine već platila novčane kazne u visini od preko 20.000 evra.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.