Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2020, 21:33

Zvezda ponovo dovodi Zorana Popovića!

Potpis u ponedeljak, kao posledica teške povrede Nikole Vasiljevića

Pričalo se o Filipu Stankoviću, sinu šefa stručnog štaba, ali će Crvena zvezda dovesti golmana drugačijeg profila. I mnogo većeg iskustva.

Nekadašnji član Voždovca Zoran Popović ponovo će biti prva alternativa kapitenu Milanu Borjanu, pošto će ponedeljak potpisati novi ugovor sa srpskim šampionom, saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << MOZZART Sport. Na ovakav korak odgovorni sa Marakane su se odlučili posle povrede ramena Nikole Vasiljevića, koji će, prema prvim procenama odsustvovati sa terena, između dva i tri meseca.

Kada je dijagnostifikovana povreda bivšem članu Radnika, na Marakani su se okrenuli proverenom rešenju. Poslednje dve sezone Zoran Popović je bio rezerva Milanu Borjanu, ali je tu ulogu perfektno odrađivao. Pre šest meseci potpisao je predugovor sa Levskim, trebalo je da ode u Sofiju kao slobodan igrač, ali virus korona sprečio je već viđen transfer. Naime, zbog velike finansijske krize Levski nije mogao da ispoštuje ogovorenu platu od 15.000 evra, koliko je trebalo u Bugarskoj mesečno da inkasira momak iz Pakraca. Predugovor je raskinut, a Popović je dobio finansijsku kompenzaciju.

Popović je ostavio sjajan utisak na Marakani tokom prvog mandata. Jedina mana mu je što je bio član kluba u eri Milana Borjana, najboljeg čuvara mreže u postbarijevskoj istoriji kluba. Međutim, ulogu alternativa je sjajno odrađivao. Iskusni čuvar mreže došao je u Crvenu zvezdu iz norveškog Bodo Glinta za 80.000 evra.

Popović je profil golmana kakvog Dejan Stanković traži. Odlično igra nogama, što je jako bitno u postavci nekadašnjeg asa Lacija i Intera.

Pored Borjana i Popovića, crveno-beli će moći da računaju i na mladog Andriju Katića.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kakav transfer - Otišao iz Zvezde pre 25 dana, sada se vratio!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2020, 11:10

Veleobrt!..Crvena zvezda vraća Zorana Popovića među stative...To je odluka uprave kluba, smatraju da bi bio najbolja zamena za Milana Borjana i u novoj sezoni, ništa nisu prepustili slučaju jer se mladi Vasiljević povredio i odsustvovaće 2-3 meseca, a mladići koji rade sa prvim timom još uvek...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.