Izvor: RTS, 12.Avg.2020, 22:19

Zvezda podelila sezonske karte zaposlenima u kovid bolnicama

Fudbalski klub Crvena zvezda nagradio je besplatnim sezonskim ulaznicama 706 radnika u kovid bolnicima, saopšteno je na sajtu kluba.
Zvezda je u aprilu, u jeku borbe protiv koronavirusa, donela odluku da nagradi medicinske radnike, koji je samo trebalo da se prijave u svojim ustanovama, a zatim su ti spiskovi dostavljani Ministarstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zdravlja.

"Najviše zahteva za besplatne karte stiglo je iz Kliničko-bolničkog centra 'Zvezdara', ukupno 402 medicinska radnika je izrazilo želju da u sezoni 2020/2021, potpuno besplatno bodri crveno-bele na stadionu 'Rajko Mitić'. Veliki broj zahteva za sezonske karte stigao je i iz Zdravstvenog centra Užice, ali i Opšte bolnice Pančevo i Kliničkog centra Srbije. Nešto manji broj zahteva primili smo iz Kliničkog centra Vojvodine, Kliničko-bolničkog centra 'Zemun', Opštih bolnica Priboj, Kikinda i Aleksinac", navode u Zvezdi.
Svi zaposleni u kovid bolnicama i dalje mogu da se prijave za sezonske karte.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.