Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 13:11

Zvezda počela pripreme, Stanković prozvao 28 igrača

Fudbaleri Crvene zvezde okupili se danas i počeli pripreme za novu sezonu.
Ekipi će se naknadno priključiti Aleksandar Dragović, koji trenutno sa reprezentacijom Austrije nastupa na Evropskom prvenstvu.

Fudbaleri Zvezde će se odmah posle treninga ukrcati u avion za Austriju, tačnije, za Štegersbah, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde će boraviti do 9. jula i odigrati četiri kontrolne utakmice.
Rivali će biti Gak (28. jun), Aris (1. jul), Ardeš (5. jul) i Šturm (8. jula). Zbog restriktivnih mera, fudbaleri će se testirati pred polazak u Austriju, kao i pre svake utakmice, a zatim i pred povratak u Srbiju.
Na prvom treningu, trener Dejan Stanković prozvao je 28 fudbalera, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Marko Ćopić, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović.
Treningu su prisustvovali i Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Milan Pavkov, Nikola Krstović, Filipo Falko, Aksel Bakajoko, El Fardu Ben, Marko Lazetić, Aleksa Matić i Nikola Stanković. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA STIGLA U AUSTRIJU: Poznat spisak svih rivala u Štegersbahu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021

Povratak u Beograd zakazan 9. jula...Ekspedicija Crvene zvezde doputovala je u Austriju, gde će u naredne dve nedelje brusiti formu pred start nove sezone...Izabranici Dejana Stankovića pripremaće se u mestu Štegersbah, gde će odigrati četiri kontrolne utakmice...Stigli smo! 🇦🇹..🔴⚪#fkcz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.