Zvezda počela pripreme; Stanković: Ponašaću se kao da nemam 11 bodova prednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2020, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda počela pripreme; Stanković: Ponašaću se kao da nemam 11 bodova prednosti

Fudbaleri Crvene zvezde, predvođeni trenerom Dejanom Stankovićem, počeli su pripreme za prolećnu sezonu.

Stankoviću se na "prozivci" javilo 30 fudbalera:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Aleksandar Stanković;

Odbrana: Strahinja Eraković, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Žander Santana;

Sredina terena: Branko Jovičić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Hoze Antoninio Kanjas;

Napad: El Fardu Ben, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Mateo Garsija, Radživ Van la Para, Nikola Krstović, Tomane Mendeš, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.

Crvena zvezda sutra putuje na Kipar, gde će obaviti prvu fazu priprema.

Povratak u Beograd zakazan je za 21. januar, a tri dana kasnije ekipa se seli u Tursku, gde će odigrati i šest pripremnih utakmica.

Stanković je izjavio da će se ponašati kao da Crvena zvezda nema 11 bodova prednosti i da će učiniti sve da napravi novu ličnu kartu kluba.

"Lično nemam 11 bodova prednosti i tako ću se ponašati. Krećem od nule, očekujem da podignemo lestvicu, napravimo novu ličnu kartu kluba i novi ID igrača. Želim da igrači budu zdravi i da od njih izvučem 150 posto", rekao je Stanković novinarima na prozivci.

On je dodao da sa Upravom radi na "izlazu igrača" jer spisak od 30 fudbalera mora da se skrati kako bi se dobilo na kvalitetu.

"Sve ide kako treba. Imam kristalno jasno ideju, znam sve o igračima, znam da neki mnogu mnogo više. Stavićemo akcenat na mlade igrače, svako će dobiti šansu, ne samo da debituje, nego da u budućnosti bude od koristi. Neću da ih "spržimo".

Stanković je otkrio da će ekipa promeniti plan i na Kipru odigrati jednu utakmicu, a potom još šest u Turskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda počela pripreme, Stanković okupio 30 fudbalera

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2020

Fudbaleri Crvene zvezde, predvođeni novim trenerom Dejanom Stankovićem, počeli su danas pripreme za proljećnu sezonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.