Zvezda pobedila u prvoj utakmici Dejana Stankovića

Izvor: RTS, 20.Jan.2020, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila u prvoj utakmici Dejana Stankovića

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pripreme na Kipru pobedom nad ekipom Arisa, rezultatom 2:0. Crveno-beli su na debiju novog trenera Dejana Stankovića odigrali odlično i sasvim zasluženo došli do trijumfa.
Srpski šampion je do vođstva stigao u 35. minutu preko mladog veziste Željka Gavrića.

Posle prodora po levoj strani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šutirao je Milan Gajić, lopta se odbila do Tomanea, on je prosledio do krilnog veziste, kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.
Pokušali su Kiprani da uzvrate posle primljenog gola, odbrana Zvezde je bila sigurna, da bi u finišu prvog poluvremena Radovan Pankov bio blizu da udvostruči prednost.
Ono što tada Zvezda nije uspela, jeste u 69. minutu – Mateo Garsija je krunisao fantastičnu akciju Krstovića i Pavkova, koji mu je petom namestio gol.
Ekspedicija Crvene zvezde u utorak se vraća u Beograd, a već 24. januara seli se u Antaliju gde će na drugom delu zimskih priprema kroz šest pripremnih mečeva brusiti formu za nastavak Superlige koja počinje 15. februara.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.