Zvezda overava jesenju titulu, kakav je raspored do zimske pauze, hoće li se Partizanov zaostatak promeniti?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 20:52

Zvezda overava jesenju titulu, kakav je raspored do zimske pauze, hoće li se Partizanov zaostatak promeniti?

Ulazimo u sam finiš prvog dela sezone.

Još tri kola ostala su do odlaska na zimsku pauzu, a Crvena zvezda će, po svemu sudeći, već ovog vikenda i matematički osigurati titulu jesenjeg prvaka.

Crveno-beli gostuju ekipi Zlatibora u Užicu, a samo poraz šampiona u toj utakmici, uz pobedu Partizana nad Čukaričkim mogao bi ovu Zvezdinu promociju da odloži, ali to se čini kao ''nemoguća misija'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << s obzirom da je Zvezda neporažena na domaćoj sceni od početka sezone.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima devet bodova više od drugoplasiranog Partizana, ali ono što joj ide dodatno u prilog je i to što crno-beli imaju teži raspored do kraja jesenjeg dela sezone.

Jer, posle meča sa Čukaričkim, Partizan će gostovati sve boljoj ekipi Voždovca, a potom u poslednjem jesenjem kolu dočekati Mladost iz Lučana.

Za to vreme, Zvezda će, posle Zlatibora, imati još jedan meč sa ekipom iz začelja tabele, biće to ekipa OFK Bačke, koja će u 18. kolu doći na 'Marakanu'', a nešto teži posao za Zvezdu očekuje se pred zimsku pauzu, kada će gostovati ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu.

Kakva je vaša procena, koju će bodovnu prednost Zvezda odneti na zimsku pauzu, veću, manju, ili će ostati ovih devet bodova razlike?

17. kolo

Partizan - Čukarički

Zlatibor - Crvena zvezda

18. kolo

Crvena zvezda - OFK Bačka

Voždovac - Partizan

19. kolo

Partizan - Mladost

Metalac - Crvena zvezda

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.