Izvor: RTS, 05.Avg.2020, 13:05

Zvezda nije zvala Ivanovića, pa će on verovatno u Everton

Srpski fudbaler Branislav Ivanović rekao je za engleski ”San” da i pored raznih priča u medijima nije ni dobio poziv od Crvene zvezde.
Iskusni defanzivac (36 godina) će se posle rastanka sa ruskim Zenitom verovatno vratiti na Ostrvo.

"Karijeru ću verovatno nastaviti u Evertonu. Dobio sam dobru ponudu od njih, videćemo kako će se stvari dalje razvijati", rekao je Bane, koji je sa menadžerom ”karamela” Karlom Ančelotijem sarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << upravo u Engleskoj, u ekipi Čelsija.
Bane je engleskom listu ”San” otkrio da i pored brojnih spekulacija, poziva od srpskog šampiona Crvene zvezde nije bilo.
“Za sada nisam dobio zvaničnu ponudu Crvene zvezde, ako me pozovu razmisliću o njoj, ali u ovom trenutku nema potrebe da razmišljam o povratku u Beograd”, rekao je Ivanović.
On je u uspešnoj karijeri nastupao još i za Srem iz Sremske Mitrovice, OFK Beograd i Lokomotivu iz Moskve.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.