Zvezda najavljuje pohod na novi trofej, kako će navijači večeras odgovoriti? (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda najavljuje pohod na novi trofej, kako će navijači večeras odgovoriti? (video)

Uz veliku podršku navijača biće mnogo lakše.

Crvena zvezda večeras igra poslednju utakmicu u Top 16 fazi Evrokupa, od 18:45h će u ''Pioniru'' dočekati ekipu Unikahe, a bez obzira što ovaj meč neće imati takmičarskog značaja, crveno-beli žele da ga iskoriste za potvrdu uspona forme koja je najavljena prošlog vikenda ubedljivom pobedom nad Olimpijom (89-61).

Zbog toga su danas na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tviteru uputili još jedan poziv navijačima da u što većem broju ispune tribine protiv Unikahe, uz podsećanje da uskoro sledi i završni turnir Kupa Radivoja Koraća, kada će se Zvezda boriti za svoj drugi ovosezonski trofej (prvi je osvojila letos u Superkupu ABA lige).





''Utakmica sa Unikahom u 18:45 u hali Aleksandar Nikolić će biti prava prilika da se uhvati zamajac za Kup Radivoja Koraća i borbu za drugi trofej i to je jedan od razloga zašto će crveno-belima biti potrebna podrška. Vidimo se!'', navodi se u poruci na Tviteru, uz video najavu na Zvezdinom YouTube kanalu.

Podsetimo, Kup Radivoja Koraća igra se u Nišu od 14. do 17. februara.

-

Utakmica sa Unikahom u 18:45 u hali Aleksandar Nikolić će biti prava prilika da se uhvati zamajac za Kup Radivoja Koraća i borbu za drugi trofej i to je jedan od razloga zašto će crveno-belima biti potrebna podrška. Vidimo se! 🔴⚪️ #kkcz #WeAreTheTeamhttps://t.co/n7feUZvpaq

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) February 5, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobeda i stotka Zvezde za kraj takmičenja u Evrokupu

Izvor: RTS, 05.Feb.2019

Crvena zvezda – Unikaha 105:89 (57:41). Košarkaši Crvene zvezde pobedom su završili takmičenje u Evrokupu, savladavši na svom terenu ekipu Unikahe. Zvezda odigrala fantastično prvo poluvreme, u nastavku odbila sve napade gostiju i zasluženo stigla do pobede. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.