Zvezda na teškom gostovanju

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 11:13

Zvezda na teškom gostovanju

Fudbaleri Crvene zvezde od 16.05 gostuju ekipi TSC-a u Senti u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića su u prethodnom kolu ubedljivo savladali na stadionu "Rajko Mitić" Proleter sa 4:0 i u dobrom raspoloženju ulaze u ovaj meč.

Protiv TSC-a su do sada odigrali četiri duela. Prvi put su se sastali u Kupu Srbije 2018, kada je tim predvodio Vladan Milojević. Crveno-beli su trijumfovali protiv tada člana Prve lige Srbije rezultatom 4:1.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Drugi duel bio je iz prošle sezone u okviru 14. kola kada je crveno-beli tim takođe slavio na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 3:1.

Treća utakmica Zvezde sa TSC-om završena je pobedom ekipe iz Bačke Topole. Crvena zvezda je savladana u Senti rezultatom 2:1, a gol za tim Dejana Stankovića postigao je Nemanja Milunović. Četvrti put sa TSC-om smo se sastali u okviru šestog kola ovogodišnje Superlige Srbije. Crvena zvezda ubedljivo je savladala na stadionu "Rajko Mitić" ekipu iz Bačke Topole rezultatom 5:0.

Crvena zvezda je nepobediva ove sezone u Superligi Srbije i sa 65 osvojenih bodova nalazi se na prvom mestu nacionalnog šampionata. Izabranici Dejana Stankovića su ostvarili 21 pobeda i dva remija, uz gol razliku 61:9.

TSC se nalazi na šestom mestu sa 38 bodova. U dosadašnjem delu sezone ostvarili su 11 pobeda uz pet remija i osam poraza uz gol razliku 45:30. Od starta prolećnog dela sezone tim iz Bačke Topole je odigrao pet mečeva, a od toga slavio tri puta uz dva remija bez ijednog primljenog gola.

"Sklop svega može da donese prevagu protiv TSC-a, pre svega dobre pripreme, igre, ali i dobra hemija među igračima, kao i mentalitet. Posle dve evropske utakmice sa Milanom odigrali smo fenomenalan meč u prvenstvu, pogotovo prvo poluvreme na visokom nivou u visokom ritm i sa mnogo šansi. Taj mentalitet ne treba da menjamo", istakao je šef stručnog štaba Zvezde Dejan Stanković.

Tok meča pratite u LIVE BLOGU B92.net.

Superliga, 25. kolo

14.00 Čukarički – Metalac

14.00 Mladost – Zlatibor

14.00 Napredak – Rad

14.00 Radnik – Novi Pazar

14.00 Voždovac – Bačka

16.05 Javor – Inđija

16.05 Proleter – Radnički Niš

16.05 Spartak – Mačva

16.05 TSC – Crvena zvezda

Utorak:

Partizan – Vojvodina 2:0 (1:0)

Asano 25, 64

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog 1923 gostuju „fenjerašu“ u Kraljevu

Izvor: KGsport.info, 03.Mar.2021

Prva utakmica 20. kola Prve lige Srbije igra se u petak, 5. marta, od 14... Чланак Fudbaleri Radničkog 1923 gostuju „fenjerašu“ u Kraljevu се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.