Zvezda lako i ubedljivo pobedila Galatasaraj

Izvor: Beta, 30.Okt.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda lako i ubedljivo pobedila Galatasaraj

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Galatasaraj sa 87:57 (26:13, 18:13, 25:21, 18:10) u petom kolu Grupe A Evrokupa.Zvezda je u punoj hali "Aleksandar Nikolić" posle nešto lošijeg početka i "rezultatske klackalice" postepeno počela da preuzima kontrolu.Raspoloženi su bili Beron i Regland, koji su prvo poluvreme završili sa po 12 poena, a pravu podršku pod košem imali su u Cirbesu.Čvrstom odbranom pred kraj prve i na početku druge četvrtine stekli su dvocifrenu prednost, koju Galatasaraj nikako nije uspeo da smanji.Drugi deo utakmice protekao je u potpunosti u znaku crveno-belih, koji su konstatno održavali oko 20 poena prednosti.Najefikasniji u pobedničkog ekipi bio je Džo Regland sa 21 poena, a uz to je imao i četiri skoka i dve asistencije. Bili Beron ubacio je 16 poena, uz sedam skokova i pet skokova, a Majk Cirbes postigao je 15.U timu Galatasaraja istakao se Tai Vebster sa 16 poena, dok je Zek August dodao 14.Zvezda je prva na tabeli Grupe A Evrokupa sa četiri pobede i jednim porazom, dok Galatasaraj ima dva trijumfa i tri poraza, te je sada četvrti.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Torontu derbi sa Siksersima, Hjuston neprepoznatljiv

Izvor: N1 televizija, 31.Okt.2018, 07:49

Košarkaši Toronto Reptorsa savladali su Filadelfija 76erse rezultatom 129:112 i upisali sedmu pobedu iz osam mečeva u NBA ligi...Kanadski tim je kontrolisao jedan od derbija istočne konferencije i, ne računajući uvodni deo igre, bio u vođstvu sve vreme...Već u drugoj deonici Toronto je otišao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.