Zvezda kroz zelenu šumu traži izlazak iz krize

Izvor: RTS, 21.Nov.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kroz "zelenu šumu" traži izlazak iz krize

Košarkaši beogradske Crvene zvezde igraju u Kaunsu meč 10. kola Evrolige protiv domaćeg Žalgirisa. Početak je u 19 časova.
Kriza u kojoj se nalazi srpski i regionalni šampion je duga i duboka, ali kalendar je takav da se gotovo svakog drugog dana ukazuje nova šansa "za vađenje".

Tako u "duploj nedelji" posle ubedljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poraza i loše partije protiv Albe u Berlinu (93:80), crveno-beli već večeras gostuju kod Žalgirisa u Kaunasu.
Ni "zeleni" nisu baš u najboljem momentu, pošto su u utorak na svom parketu poraženi od atinskog PAO-a sa 86:85.
Dva tima iz dve zemlje košarke ne blistaju ove sezone u Evroligi kao nekih prethodnih. Tim Šarunasa Jasikeviučijusa ima skor 3-6, dok Zvezda ima poraz više i pobedu manje (2-7).
"Naredna utakmica još jedna teška, dolazi nam ponovo u vrlo kratkom roku nakon novog putovanja i to protiv ekipe koja takođe ulazi u ovaj meč nakon tri uzastopna poraza u Evroligi. To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom na teren", rekao je treren Zvezde Andrija Gavrilović uoči meča.
U do sada šest odigranih duela u novom formatu EL, litvanski gigant je slavio u četiri a srpski velikan u dva navrata.
Meč u "Žalgirio areni" počinje u 19 sati, iz tekstualni komentar na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u Kaunasu prekinula niz poraza, odbrana donela prevagu

Izvor: RTS, 21.Nov.2019

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Kaunasu ekipu Žalgirisa sa 61:59, u utakmici desetog kola Evrolige. U neizvesnom meču presudila bolja odbrana crveno-belih i precizno izvođenje slobodnih bacanja. Zvezda u narednom kolu dočekuje ekipu Valensije, dok Žalgiris igra protiv Albe u gostima. ...

Nastavak na RTS...

Crveno-beli prekinuli loš niz: Zvezda dobila dramu u Kaunasu

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2019

Crveno-beli su posle Berlina i poraza od Albe uspeli da pronađu put ka pobedi i da slave. Odlučila odlična odbrana srpskog tima PREKINULI su košarkaši Crvene zvezde gubitnički niz na jedini mogući način u doba krize – čeličnom voljom i još čvršćom odbranom. Posle...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.