Zvezda konačno primila gol, ali nastavila da pobeđuje!

Izvor: B92, 04.Avg.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda konačno primila gol, ali nastavila da pobeđuje!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac sa 2:1 na gostovanju u okviru trećeg kola Superlige.

Crveno-beli po prvi put ove sezone primili su gol, nakon što su, u Ligi šampiona i Superligi, na šest mečeva ostali bez zatresene mreže.

Trener Zvezde Vladan Milojević izveo je kombinovani sastav na ovom meču, a debitovali su Veljko Simić i Rašid Sumaila, uz mnoge druge mlade igrače kojima je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila potrebna minutaža.

Golove za Zvezdu postigli su Veljko Simić i Nikola Stojiljković, dok je jedini strelac za Voždovac bio Duronjić.

Zvezdu je u vođstvo doveo Veljko Simić, fudbaler koji je tek pre neki dan potpisao za šampiona Srbije, posle povratka iz Švajcarske.

Simić je u 2. minutu meča sjajno šutirao i doneo prednost gostima na svom debitantskom meču.

Uz njega, prvi gol u crveno-belom dresu postigao je i Nikola Stojiljković, koji je u 25. minut iskoristio katastrofalnu intervenciju Ostojića i snašao se u kaznenom Voždovca.

Meč obeležen greškama dopunio je Rašid Sumaila, još jedan debitant u dresu Crvene zvezde, koji je loptu poklonio Duronjiću, a on nije imao većih problema da savalda golmana crveno-belih Zorana Popovića.

Luković je nastavio da bude jedan od najaktivnijih igrača domaćina, ali nikako nije uspevao da ozbiljnije ugrozi gol Zvezde.

Crvena zvezda izgledala je umorno pri kraju meča, Voždovčani su u nekoliko navrata mogli da dođu i do 2:2, ali im je nedostajala realizacija, pa su se crveno-beli na neki način izvukli.

Zvezdi je ovo bila treća pobeda u isto toliko mečeva odigranih u Superligi, pa je sada prva u Srbiji, dok je Voždovac, pored jedne pobede, zabeležio drugi poraz.

Aktuelnog šampiona Srbije sada očekuje duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa slovačkim Spartakom iz Tranave.

Uživo tekstualni prenos mogli ste pratiti na našem sajtu putem našeg LIVE BLOGA.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SASTAVI Voždovac - Crvena zvezda: Zaboravljeni Hajdin i debitanti Simić i Sumaila

Izvor: BKTV News, 04.Avg.2018

Fudbaleri Voždovca, od 19 časova, dočekaće aktuelnog šampiona Srbije..Strateg Zmajeva, Branko Vojinović, opredelio se za sledećih 11:..Knežević - Ćirković, Mihajlov, Petrović, Kovačević - Ostojić, Pavlović - Duronjić, Luković, Mašović - Stuparević..Vladan Milojević je, usled velikog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.