Zvezda jača nego protiv Hofenhajma, ovo je sastav za Slovan?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 10:59

Zvezda jača nego protiv Hofenhajma, ovo je sastav za Slovan?

Dileme u defanzivi...

U odnosu na meč prvog kola grupne faze Lige Evrope protiv Hofenhajma (0:2), Crvena zvezda će večeras biti jača za Mirka Ivanića, koji se oporavio od koronavirusa i biće starter u duelu sa češkim Slovanom od 18 časova i 55 minuta na stadionu ''Rajko Mitić''.

To znači da se Srđan Spiridonović seli na klupu i da će iza najisturenijeg Dijega Falćinelija zaigrati tandem Katai-Ivanić, koji od početka sezone sjajno sarađuje na terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Iza njih će delovati Sanogo i Veljko Nikolić, a po bokovima Milan Gajić desno i Milan Rodić ili Marko Gobeljić na levoj strani.

Otkud ta dilema?

Zvezdin štoper Nemanja Milunović ima problema sa lakšom povredom, najverovatnije neće moći da nastupi večeras, pa bi Rodić mogao da se povuče u triling štopera ispred Borjana, zajedno sa Degenekom i Pankovom. U tom slučaju, Gobeljić bi delovao po levoj strani.

Druga opcija je da Rodić, kao i u Hofenhajmu ostane na svojoj prirodnoj poziciji, uz levu aut liniju, a da ponovo u štoperskoj liniji zaigra mladi Strahinja Eraković.

Dakle, dve su opcije za startnu Zvezdinu postavu večeras.

Prva:

Borjan - Eraković, Pankov, Degenek - Gajić, Nikolić, Sanogo, Rodić - Ivanić, Katai - Falćineli.

I druga:

Borjan - Degenek, Pankov, Rodić - Gajić, Nikolić, Sanogo, Gobeljić - Ivanić, Katai - Falćineli.

U svakom slučaju, očekuje se da Dejan Stanković (koji zbog isključenja protiv Hofenhajma neće moći da vodi ekipu sa klupe) ponovo primeni recept sa trojicom štopera, što je naišlo na pohvale posle duela u Hofenhajmu, bez obzira na Zvezdin poraz u tom meču.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdu i Liberec čeka spremna koreografija FOTO

Izvor: B92, 29.Okt.2020

Crvena zvezda će od 18:55h na stadionu "Rajko Mitić" juriti prve bodove u ovosezonskom izdanju Lige Evrope...Protivnik je češki Slovan iz Libereca, koga će dočekati, nažalost, prazne tribine našeg najvećeg stadiona...Međutim, najvernije Zvezdine pristalice spremile su koreografiju koja je već...

Nastavak na B92...

Stanković odlučio, četvorica u odbrani! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020

Dejan Stanković je doneo odluku oko startne postave...Poznate su i startne postave za utakmicu Crvene zvezde i Libereca...Dejan Stanković je izveo četvoricu u odbrani, za razliku od utakmice protiv Hofenhajma...Utakmica počinje od 18:55 na stadionu "Rajko Mitić"...Crvena zvezda: Borjan - Gajić,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.