Zvezda ima lep pogled na tabelu u svojoj grupi (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ima lep pogled na tabelu u svojoj grupi (foto)

Crveno-beli gledaju sa vrha...

Večeras je odigrano i drugo kolo u Grupi A Evrokupa, gde se ekipa Crvene zvezde izdvojila na vrhu tabele, posle trijumfa nad domaćim Monakom (66:63).

Veoma uzbudljivo bilo je i u Nemačkoj, gde je Ulm pred svojim navijačima tek posle dva produžetka savladao Galatasaraj sa 103:92. U regularnom toku meča bilo je 78:78, a posle prvog produžetka 85:85.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Akpinar je u pobedničkoj ekipi bio najefikasniji sa 26 poena, Fotu ga je pratio sa 19, a kod gostiju su se istakli Hejs sa 26 i Arapović sa 20 poena.

Najubedljivija večeras bila je španska Andora, koja je na svom terenu savladala Brešu sa 110:91.

Blistao je Apšo sa 29 poena, Jelinek je upisao 20, Šurna 17, a Stević 12 poena. Brešu je predvodio Alen sa 20 poena.

U prilogu pogledajte i tabelu posle drugog kola, a u sledećem će Zvezda dočekati Andoru. Taj meč je na programu 16. oktobra.

-

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ABA 2 - Vrščanima srpski derbi, pobedio i Borac

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018

Večeras odigrano pet utakmica trećeg kola druge ABA lige...U srpskom dvoboju u Vršcu, domaći tim je bio bolji od Dinamika i na kraju slavio sa 99:93, uz sjajnu partiju Strahinje Jovanovića, koji je postifao 28 poena, uz pet asistencija. Na drugoj strani najefikasniji je bio iskusni Dušan Kutlešić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.