Zvezda i Partizan - Koliko dugo će još moći da računaju na pomoć države?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan - Koliko dugo će još moći da računaju na pomoć države?

Najnovije informacije na temu o kojoj se već dugo polemiše.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će država finansijski pomoći i naredne godine Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ocenivši da je pomoć tom klubu kao i Partizanu neophodna dok se ne sprovede privatizacija.

"Država je već mnogo pomogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaškim klubovima Crvena Zvezda i Partizan. Niko nije hteo da me sluša kada sam rekao da dok se ne sprovede privatizacija neće postojati zdrav sistem", rekao je Vučić za RTS.

On je kazao da će država finansijski pomoći Crvenoj zvezdi i "zamolio sposobne ljude u upravi tog kluba" da, kako je kazao "reše nešto za 2019. godinu i gledaju da nemaju probleme".

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan su više puta ukazivali na lošu finansijsku situaciju u kojoj se nalaze.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.