Zvezda i Budućnost još jači, Partizan sprema odgovor!? (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 10:55

Zvezda i Budućnost još jači, Partizan sprema odgovor!? (video)

Pojavili su se novi nagoveštaji, Partizan će, po svemu sudeći, morati da dodatno ojača tim.

Iako su i tokom leta uradili odlične poslove, Crvena zvezda i Budućnost su nedavno dodatno pojačali konkurenciju u svojim redovima. Zvezda je dovela Tejlora Ročestija, Emanuela Terija i Džonija O'Brajanta, a Budućnost se pojačala na poziciji krilnog centra, dovođenjem bivšeg kapitena Crvene zvezde Luke Mitrovića.

Za to vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan ima sve više kadrovskih problema. Povredio se Vil Mozli, a odmah zatim i Ognjen Jaramaz, koji je od početka sezone bio u najboljoj formi.

Dobra vest za crno-bele je da je Partizan dobio dugogodišnji spor sa bankom, bar je to prvostepena odluka, ali finansijska situacija je sada mnogo povoljnija, pa se navijači nadaju još nekokm pojačanju narednih dana.

Spekulacije su već počele na Tviteru, a po kojima bi Partizan trebalo da pojača konkurenciju na bekovskim pozicijama. Navodno, prva meta je Amedeo Dela Vale, 27-godišnji italijanski reprezentativac, koji od ove godine nosi dres španske Gran Kanarije.

Prethodno je dve godine bio član Olimpije iz Milana, pre toga je igrao u Ređo Emiliji, a početak njegove košarkaške karijere vezan je za Ameriku, gde se školovao na koledžu, na Ohajo Stejtu do 2014. godine.

Visok je 194 cm, a može se pohvaliti i da je bio MVP italijanskog Superkupa 2015. godine, tri godine kasnije i član idealnog tima Evrokupa...

-

-

Sources: Partizan Belgrade is showing interest in Amedeo Della Valle, the player is under contract in Gran Canaria.

— Nemanja Žorič (@zoric_nemanja) October 21, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.