Izvor: RTS, 31.Okt.2021, 06:46

Zvezda gostuje u Kragujevcu u nastavku kola

Fudbaleri Crvene zvezde gosti su Radničkog iz Kragujevca u prvom današnjem meču nastavka 15. kola Superlige srbije. Duel počinje u 13.30 a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Posle poraza od Radnika iz Surdulice, prvog u proteklih 16 meseci, crveno-beli nameravaju da na gostujućem terenu pruže maksimum uprkos već dugoročnim problemima sa sastavom zbog brojnih zdravstvenih problema tima.

Pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u tom meču bila bi sjajna uvertira za novi izlazak na međunarodnu scenu na predstojeću revanš utakmicu sa Midtjilandom.
Na drugoj strani Kragujevčani, koji su uvek crvrno-belima bili nezgodan protivnik, očekuju da iskoriste prednost domaćeg terena i pobedom ojačaju poziciju na sredini tabele.
Utakmica Radničkog i Crvene zvezde počinje u 13.30, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan domaćin timu Čukaričkog

Izvor: RTS, 31.Okt.2021

Vodeći Partizan domaćin je timu Čukaričkog u poslednjem meču današnjeg nastavka 15. kola Superlige Srbije. Utakmica počinje u 18.30 a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. . U svojevrsnom derbiju čela tabele prvoplasirani Partizan dočekuje...

Nastavak na RTS...

Zvezda ubedljiva u Kragujevcu, Partizanu derbi sa Čukaričkim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2021

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički u Kragujevcu 3:0 (2:0) u utakmici 15. kola Linglong Superlige Srbije. Partizan pobegao na plus osam, Čukarički ima za čim da žali...Pred čak 10.000 gledalaca na Čika Dači, u sjajnom ambijentu, ekipa Dejana Stankovića se vratila na pobednički kolosek...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

FCSB posle pauze i korone ima posla sa skoro nepobedivim Arđešom

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2021

Rumunija: Tim iz Piteštija gostuje u Bukurešti pošto je neporažen na devet poslednjih duela u svim takmičenjima..Posle više od dve sedmice pauze FCSB izlazi na teren. Crveno-plave očekuje ligaški duel sa Arđešom, koji ima najduži niz mečeva bez poraza od svih timova Lige 1. Sastav iz Piteštija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.