Raspoloženi PSŽ ubedljivo savladao Zvezdu

Izvor: RTS, 03.Okt.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspoloženi PSŽ ubedljivo savladao Zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su poraženi na gostovanju u Parizu u drugom meču Grupe C u Ligi šampiona od ekipe PSŽ-a sa 6:1. Naredni meč Zvezda igra za dve nedelje u Liverpulu.
Domaća ekipa pokazala je i na terenu veliku razliku u kvalitetu dva tima i uspela da bez većih problema savlada srpskog šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Parižane su predvodili veoma raspoloženi Nejmar i Mbape. Brazilac je postigao tri, a Francuz jedan pogodak, a u strelce su se upisali još Kavani i Di Marija.
Jedini strelac za Zvezdu bio je Marko Marin u 74. minutu, a to je ujedno bio prvi gol crveno-belih u grupnoj fazi elitnog takmičenja. 
Zvezda je imala solidnu igru i rezultat u prvih 20 minuta meča, ali je potom PSŽ stvarao šanse i postizao golove iz minuta u minut, pa su Parižani na poluvreme otišli sa prednošću od 4:0.
U drugom delu utakmice primetilo se da je francuski tim počeo da igra opuštenije, ali je i u takvom ritmu uspeo da postigne još dva gola, ali i primi jedan. 
Zvezda nakon dve odigrane utakmice ima jedan osvojen bod, protiv Napolija u Beogradu.  
Naredni meč u Grupi C, crveno-beli igraju 24. oktobra u Liverpulu, dok PSŽ dan kasnije gostuje u Napulju.
Ovako je protekao meč: 
20.48 – Kraj meča, pobeda PSŽ-a nad Zvezdom od 6:1.
20.35 – GOL! Nejmar postiže treći gol u 81. minutu. Ponovo Brazilac veoma snažnim i preciznim udarcem iz slobodnog udarca postiže svoj treći pogodak.
20.28 – GOOL! Zvezda smanjuje na 5:1. Marin u 74. minutu postiže počasni, ali i prvi pogodak Zvezde u Ligi šampiona. Samo minut nakon što je ušao na teren, Ebesilio je uposlio Marina po desnoj strani, a ovaj veoma snažnim i preciznim udarcem iskosa postiže pogodak.
20.24 – GOL! Mbape je strelac za vođstvo od 5:0. Majstorska akcija PSŽ-a i u glavnim ulogama ponovo Nejmar i Mbape, a Francuz postiže gol u 70. minutu za 5:0.
20.20 – U dva navrata pripretila je Zvezda u drugom delu, ali su udarci Marina i Rodića završili u rukama golmana PSŽ-a.
20.00 – Nastavljen je meč, dvostruka izmena u Zvezdi, na terenu su Babić i Pavkov, umesto Savića i Simića.
19.45 – Kraj prvog poluvremena, PSŽ vodi sa 4:0 nakon 45 minuta.
19.39 – GOL! PSŽ vodi sa 4:0, Di Marija je strelac u 42. minutu. Ubačena lopta Menijea u šesnaesterac Zvezde, a tamo je Di Marija neometano sprovodi u mrežu.
19.34 – GOL! Kavani je strelac za 3:0 u 37. minutu. Ponovo akcija po desnoj strani, lopta je došla do Kavanija, koji je šutirao, ali i uz dosta sreće postigao pogodak, pošto je lopta promenila pravac nakon kontakta sa fudbalerom Zvezde.
19.19 – GOL! PSŽ vodi sa 2:0, ponovo je Nejmar strelac. Akcija domaće ekipe po desnoj strani, Mbape i Nejmar odigrali su dupli pas i Nejmar postiže drugi gol, u razmaku od samo dva minuta.
19.17 – GOL! Nejmar iz slobodnog udarca postiže pogodak u 20. minutu. Nakon faula Savića nad Nejmarom, Brazilac je veoma precizno šutirao preko živog zida, a golman Borjan bio je nemoćan.
19.06 – Nakon solidne akcije Zvezde i šuta Čaušića pored gola, PSŽ uzvraća preko kombinacije Nejmara i Mbapea, ali ovaj drugi šutira pored gola Borjana.
18.57 – Počeo je meč na stadionu "Park prinčeva" u Parizu.
18.55 – Navijači Zvezda na stadionu i ispred stadiona.


17.55 – Poznati su sastavi obe ekipe:

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIĆE VRELO U PARIZU! Pogledajte ATMOSFERU pola sata pred meč Crvene zvezde i PSŽ-a! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018

Crveno-beli napadaju Svece...Bliži se trenutak kada će fudbaleri Crvene zvezde istrčati na teren Parka Prinčeva i odmeriti snage protiv favorizovanog PSŽ-a! Atmosfera pre početak meča se zagreva, a tribine stadiona u Parizu polako se popunjavaju....Stadion "Park prinčeva" manje od sat vremena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KRAJ: PSŽ - Crvena zvezda 6:1, Marin zatresao mrežu Parižana, het-trik Nejmara (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 03.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Pari Sen Žermena na "Parku prinčeva" u utakmici drugog kola Lige šampiona..Pari Sen Žermen - Crvena zvezda 6:1 (4:0)..Strelci: Nejmar 20', 22', i 81' Kavani 37', Di Maria 42', Mbape 70' minut za PSŽ, a Marin 74' minut za Zvezdu..PSŽ: Areola - Menije, Silva...

Nastavak na BKTV News...

Statistika koja sve govori - 75/25

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2018

Surova je to fudbalska istina. Pari Sen Žermen je svetlosnim godinama i milionima evra ispred Crvene zvezde. I ako su se najvatreniji navijači i ponadali da bi i na Parku prinčeva mogla da se realizuje ona stara da je "u fudbalu sve moguće" u prvih 45 minuta utakmice drugog kola Grupe C Lige šampiona...

Nastavak na MozzartSport.com...

ZVEZDA NIJE NAŠ NIVO! Igrači PSŽ-a srećni zbog ubedljivog trijumfa: Uradili smo sve što smo hteli!

Izvor: Kurir, 04.Okt.2018, 12:07

Fudbaleri Pari Sen Žermena Tijago Silva i Tomas Menije, posle pobede nad Crvenom zvezdom (6:1) u Ligi šampiona, izjavili su da je teren pokazao veliku razliku u kvalitetu dva tima.

Nastavak na Kurir...

NA TAPETU CRVENA ZVEZDA I PSŽ: UEFA pokrenula novi postupak protiv crveno-belih

Izvor: Kurir, 04.Okt.2018

Disciplinski komitet UEFA pokrenuo je postupak protiv Crvene zvezde i Pari Sen Žermena zbog ponašanja navijača dva kluba tokom meča drugog kola grupe C fudbalske Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.