Zvezda dogovorila dolazak Milana Gajića

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dogovorila dolazak Milana Gajića

Srpski fudbaler Milan Gajić novo je pojačanje šampiona Srbije Crvene zvezde.

Fudbaler francuskog Bordoa nastupa na poziciji desnog beka i u ponedeljak će odraditi preglede u Beogradu.

Gajić, koji ima 24 godine, ove sezone odigrao je samo dva meča za "žirondince" i očekuje se da pojača konkurenciju na poziciji beka.

Prema našim saznanjima Gajić će se za dva dana priključiti ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Antaliji koja se nalazi na pripremama.

Pored Gajića crveno-bele trebalo bi da pojača i Mirko Ivanić iz BATE Borisova, međutim taj transfer daleko je od gotovog. Ivanić je dugo želja predsednika Zvezde Zvezdana Terzića i stručnog štaba.

Kada je reč o Gajiću on je dete OFK Beograda, a 2015. godine prešao je u Bordo. Međutim nije se mnogo naigrao, pošto je odigrao 40 utakmica za četiri sezone. Bio je član svih mlađih selekcija Srbije, a 2015. godine osvojio je Svetsko prvenstvo sa U20 reprezentacijom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda dogovorila novo pojaćanje, stiže Milan Gajić

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2019

Srpski fudbaler Milan Gajić novo je pojačanje šampiona Srbije Crvene zvezde.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.