Zvezda nerešeno protiv BATE-a na startu LE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2017, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nerešeno protiv BATE-a na startu LE

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa BATE Borisovim 1:1 (0:0) u Beogradu u prvom kolu H grupe Lige Evrope.

Pred više od 40.000 gledalaca Zvezda je povela golom Nemanje Radonjića u 54. posle asistencije Slavoljuba Srnića, a remi gostima doneo je Nikolaj Signevič u 72. minutu na odlično dodavanje Mirka Ivanića.

Crveno-beli su propustili da upišu velika tri boda na startu Lige Evrope, kod vođstva šansu utakmice promašio je Srnić, potom je i Gelor Kanga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogao da udvostruči prednost, za šta je kasnije stigla kazna.

Sa druge strane, beloruski šampion iz kontri je vrebao gol, pogodio je dve prečke preko Ivanića i Mihaila Gordejčuka, ali je na kraju uzeo slađi bod.

Zvezdi ostaje da sačeka drugu priliku za prvi trijumf posle 12 godina u grupnoj fazi Lige Evrope, a posle prvog nastupa posle decenije u tom takmičenju.

U drugom kolu Crvena zvezda gostuje Kelnu 28. septembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.