Zvezda dobila derbi, Delije se žale na suđenje! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 00:27

Zvezda dobila derbi, ''Delije'' se žale na suđenje! (TVITOVI) (foto)

Šta to kvari raspoloženje Zvezdinim navijačima?

Prvi ovosezonski derbi Crvena zvezda je dobila kao gost protiv Partizana sa 86:85, u dramatičnoj završnici, u kojoj su i crno-beli mogli do pobede da je Miler-Mekintajer pogodio u poslednjim sekundama.

Naravno, navijači Crvene zvezde večeras imaju razloga za slavlje, i baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i trener Saša Obradović koji je to konstatovao u prvoj izjavi posle meča, ističu da im je možda ovako i slađe nego da je pobeda lakše izvojevana.

Međutim, ono čime nisu zadovoljni, i to se vidi po brojnim njihovim reakcijama na Tviteru, jesu pojedine sudijske odluke u večerašnjem meču i znatno veći broj slobodnih bacanja koje je Partizan izveo u odnosu na Zvezdu.

U prilogu su neke od njihovih reakcija...

-

-

Ubjedljivo najljepse pobjede u derbiju se ove sa +1 #kkcz

— Vladimir Piperski (@kimapiperski) November 23, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.