Izvor: RTS, 11.Apr.2021, 17:06

Zvezda deklasirala Javor na gostovanju

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su nadigrali Javor sa 5:1 na gostovanju u utakmici 31. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su do pobede došli posle rezultatskog preokreta koji su načinili u prvom poluvremenu.
Domaćini su dobro ušli u meč i već na samom startu, u petom minutu, došli do prednosti golom Luke Lukovića koji je sa leve strane uputio precizan udarac u ugao mreže Milana Borjana.

Ali Zvezda je odmah uzvratila i došla do izjednačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nekoliko minuta kasnije golom Aleksandra Kataija.
Nastavljena je dobra igra sa nekoliko šansi na obe strane a onda je Kataji bio ključni igrač rezultatskog preokreta do koga je Zvezda došla u 30. minutu.
Kataji je ponovo uputio oštar šut ka golu a lopta je zakačila Lazara Nikolića i odbila se u mrežu domaćina za 2:1 sa koliko se otišlo na pauzu.
U prvom poluvremenu odvijala se ravnopravna igra na terenu ali u drugom su crveno-beli preuzeli punu inicijativu, pa je usledila serija od čak tri gola za ubedljivu pobedu. U strelce su se upisali Milutinović, El Fardu Ben i Falko, a malo je nedostajalo da spisak strelaca bude i znatno duži.
Domaćini su poraženi sa najvećim rezultatom u ovoj sezoni dok je vodeća Zvezda nastavila pobedničku seriju koja vodi ka tituli, a tok meča možete ovde pogledati.
Superliga, 31. kolo:
Subota:
Čukarički - TSC 0:0
Mladost - Spartak 1:0
Voždovac - Proleter 1:1
Nedelja:
Javor - Crvena zvezda 1:5
Partizan - Radnički Niš (19 sati).
Ponedeljak:
Inđija - Bačka (16 sati),
Radnik - Metalac,
Napredak - Mačva,
Rad - Novi Pazar,
Vojvodina - Zlatibor (18 sati).
Tabela: Crvena zvezda 89 bodova, Partizan 74, Čukarički 62, Vojvodina 60, Radnik 48, Spartak 47, TSC 46, Proleter 43, Mladost 42, Radnički Niš 38, Voždovac 38, Metalac 38, Javor 37, Novi Pazar 36, Rad 33, Napredak 32, Inđija 30, Zlatibor 22, Mačva 21, Bačka 16.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde ubedljivo pobedili Javor

Izvor: Danas, 11.Apr.2021

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Ivanjici Javor sa 5:1, u utakmici 31. kola Super lige Srbije.

Nastavak na Danas...

Stanković: Pobeda u derbiju nas motivisala

Izvor: RTS, 11.Apr.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan izdanjem svog tima na meču protiv Javora. Crveno-beli su na gostovanju u Ibanjici došli do 19. trijumfa u nizu u domaćem šampionatu. . Fudbaleri Zvezde su posle rezultatskog preokreta pobedili su Javor u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.