Zvezda čuva kostur tima: JOŠ JEDAN potpis na Kališu

Izvor: Mondo, 26.Jun.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čuva "kostur" tima: JOŠ JEDAN potpis na Kališu

Crvena zvezda i u sredu potpisala ugovor sa članom ovosezonskog sastava - Borišom Simanićem.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić potpisao je novi ugovor u ponedeljak, Filip Čović je "parafirao" u utorak, a ni sreda nije prošla bez nove informacije sa Malog Kalemegdana.

Novi ugovor sa crveno-belima potpisao je mladi krilni centar Boriša Simanić (21), nakon svoje najzapaženije seniorske sezone.

S obzirom na to da mu je dojučerašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ugovor isticao 2020. godine, Simanić je današnjim potpisom produžio saradnju sa Zvezdom na još dve sezone, do 2021.

Foto: MN Press Boriša Simanić

"Ovim potpisom ugovora, KK Crvena zvezda nastavlja sa tendencijom da sačuva nukleus tima koji je izneo veliki teret u sezoni 2018/19 i doneo klubu tri trofeja u upravo završenoj sezoni", objavljeno je.

Simanić je došao u Zvezdu iz Ljubovije 2013. godine kao jedan od najtalentovanijih evropskih igrača u svom uzrastu. U međuvremenu je nastupao i za FMP, a ove sezone je pod vođstvom Milana Tomića imao periode u kojima je nagovestio da će sazreti u igrača kakvog su na Malom Kalemegdanu i predviđali.

Uz to, potencijalno značajna stavka je i to da će Simanić sledeće sezone biti "izlazno" godišnje na NBA draftu.



Izvor: Youtube/ABA liga jtd

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boriša Simanić u Zvezdi do 2021.

Izvor: B92, 26.Jun.2019

Košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić produžio je ugovor sa tim klubom do 2021. godine.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.