Zvezda će biti značajno oslabljena u Lučanima, ne igra još jedan od najboljih!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda će biti značajno oslabljena u Lučanima, ne igra još jedan od najboljih!

Posle prvenstvene pauze, crveno-bele očekuje još jedno teško gostovanje.

Imali ste prilike u proteklih nedelju dana da vidite koliko je problema Mačva u Šapcu nanela Crvenoj zvezdi, pogotovo u Kupu, gde su crveno-beli zaustavljeni i već sada se oprostili od šanse da se domognu duple krune.

Tada im je nedostajalo nekoliko igrača, pre svih povređeni Vujadin Savić u odbrani, a veliko je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pitanje u kom sastavu će ekipa Vladana Milojevića nastupiti u Lučanima.

Znate već da je Nenad Krstičić doživeo povredu stopala tokom prvenstvene utakmice sa Mačvom, prognoze su da ga očekuje dvonedeljna pauza i teško je očekivati da će već u Lučanima moći da nastupi.

Ali, to nije sve. Pravo nastupa protiv Mladosti neće imati ni odlični golman Milan Borjan, jedan od najzaslužnijih za evropske uspehe crveno-belih, kao i zbog činjenice da Zvezda ima najbolju odbranu u ligi.

On je protiv Mačve dobio četvrti žuti karton u ovoj sezoni (prethodno je ''požuteo'' protiv Mladosti, Zemuna i Vojvodine) i moraće da pauzira u prvoj sledećoj utakmici.

Zbog toga se očekuje da mrežu Zvezde u Lučanima čuva Nemanja Supić, a šansi eventualno može da se nada i treći, a nekada prvi golman crveno-belih Damir Kahriman. I jedan i drugi ove sezone imaju veoma malu minutažu.

Na Milojeviću je odluka...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.