Zvezda brani 2:0 u Helsinkiju

Izvor: RTS, 31.Jul.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda brani 2:0 u Helsinkiju

Fudbaleri Crvene zvezde sa Helsinkijem u gostima igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, posle trijumfa u prvom duelu sa 2:0. Utakmica počinje u 18 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.
Trener fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da bi bilo pogubno za njegov tim u Helsinkiju da razmišlja o velikoj prednosti posle pobede sa 2:0 u Beogradu u prvom meču.

Tim crveno-belih je u punom sastavu posle oporavka Marka Marina koji se vratio treninzima posle kratke pauze zbog upale mišića, a prednost iz prve utakmice pruža mogućnost treneru Vladanu Milojeviću da isproba nove taktičke zamisli i igrače za očekivani dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Pobednik ovog duela igraće protiv boljeg iz dvomeča Kopenhagen – TNS u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a poraženi protiv boljeg iz dvomeča Pijast – Riga u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Utakmica Helsinkija i Crvene zvezde počinje u 18 časova. Meč možete gledati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a na našem portalu možete pratiti kretanje rezultata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkela za RTS: Rezultat 2:0 može da bude opasan

Izvor: RTS, 31.Jul.2019

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela pozvao je na oprez pred duel svog tima sa Helsinkijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda od 18 časova gostuje kod finskog šampiona, uz direktan prenos na našem Prvom programu. ...

Nastavak na RTS...

Zvezda porazom do trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Izvor: B92, 31.Jul.2019

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su eliminisali Helsinki.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.