Zvezda - Bilo je dosta kartona, ko ne igra protiv Jang bojsa?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Bilo je dosta kartona, ko ne igra protiv Jang bojsa?

Uz nadu da će se povređeni oporaviti.

Crvena zvezda je večeras u dramatičnoj utakmici u Kopenhagenu uspela da izbori plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tamo će je čekati dvoboj sa Jang bojsom, a prva utakmica na proramu je već sledeće nedelje u Švajcarskoj.

Nažalost, zbog crvenog kartona večeras protiv Kopenhagena, štoper Nemanja Milunović neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nastupi, baš kao ni vezista Dušan Jovančić, koji je dobio treći žuti karton od početka kvalifikacija.

Od štopera je trenutno povreen Srđan Babić, ali je Radovan Pankov večeras pokazao da ima kvalitet za Evropu, pa u Švajcarskoj treba očekivati štoperski tandem Pankov - Degenek.

Biće zanimljvo videti ko će zameniti Jovančića, možda je vreme da i Miloš Vulić, poput Pankova i Žandera večeras, pokaže svoj kvalitet i u Evropi.

Dodajmo još i da po dva žuta kartona od početka kvalifikacija imaju Marin, Rodić, Ben i Boaći, pa ukoliko u Švajcarskoj neko od njih bude opomenut, neće moći da igra u revanšu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PANKOV SIGURAN U SEBE: Mogao sam da šutiram svih 11 penala

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019

Crvena zvezda prošla u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona...Letnje pojačanje Radovan Pankov blistao je posle pobede protiv ekipe Kopenhagena nakon jedanaesteraca. Rovovsku bitku Crvena zvezda je uspela da dobije i izbori novu evropsku jesen, a štoper crveno-belih izneo je svoje utiske posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.