Zvanično - Fiorentina angažovala bivšeg igrača Juventusa i Barselone! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Fiorentina angažovala bivšeg igrača Juventusa i Barselone! (foto)

Igrač sa velikim iskustvom stigao u Firencu.

Velike promene u Fiorentini ovog leta, bilo je odlazaka, ali i brojnih dolazaka u klub sa "Artemio Frankija", od kako je klub preuzeo Roko Komiso.

U letnjem prelaznom roku su angažovani Erik Pulgar (Bolonja), Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Pol Lirola (Sasuolo - pozajmica), Kevin-Princ Boateng (Sasuolo), Milan Badelj (Lacio - pozajmica), Frank Riberi (slobodan igrač), Dalber (Inter - pozajmica) i mladi Rikardo Baroni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (Virtus Entela).

Sada je stiglo još jedno pojačanje, u pitanju je bivši igrač Sevilje, Juventusa, Barselone i Lacija Martin Kaseres.

Iskusni Urugvajac je u redove "Viole" stigao kao slobodan igrač.

Iza sebe ovaj 32-godišnji defanzivac ima 93 nastupa za selekciju Urugvaja, a tokom karijere osvojio je Primeru, Kup kralja i Ligu šampiona sa Barselonom, šest titula u Seriji A sa Juventusom, kao i dva Kupa Italije sa "Starom damom".

#Caceres è un nuovo calciatore della Fiorentina.#ForzaViola #QuestaÈFirenze pic.twitter.com/itIRNA1o9L

— ACF Fiorentina (@acffiorentina) August 30, 2019
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.